Flexibele schil

Wij hebben volop kansen en mogelijkheden voor enthousiaste leerkrachten die zich flexibel willen inzetten op een of meerdere scholen van de SPCO.

Als HR-adviseur van de SPCO ben ik continu op zoek naar leraren voor:

  • een langdurige benoeming in de flexibele schil met een vaste betrekkingsomvang*,

  • een kortdurende en/of langdurige vervanging (ziekte, zwangerschapsverlof, etc.).

  • nieuwe instroomgroepen.

Ons aanbod

Ook als flexibele medewerker maak je echt onderdeel uit van de stichting. We zijn geïnteresseerd in je ideeën, bieden goede ondersteuning en een professionele, dynamische werkomgeving. Uniek is ons stichtingsbrede scholingsaanbod zodat je volop kansen krijgt om door te groeien en jezelf ontwikkelen. We bieden je afwisselend werk en een functie die past bij je talenten en inzet.

Jouw kracht

Je bent iemand die stevig in je schoenen staat en snel kan schakelen. Samenwerken met leerlingen, hun ouders en je collega’s doe je graag en je legt gemakkelijk contact. Je wilt meebouwen aan de kwaliteit van een school en bent breed inzetbaar. Met overtuiging kies je voor christelijk onderwijs.

Is het tijd voor een nieuw avontuur? Neem gerust contact met mij op via telefoonnummer (0348)  432334 of mail hr@spco.nl

Met vriendelijke groeten,

Marga Zorn
HR-adviseur

 


*SPCO Groene Hart heeft zich aangesloten bij het regionaal transfercentrum Transvita. Wij zijn ook op zoek naar leraren die vanuit de Talentenpool Transvita willen werken. Dit is een pool van leraren die in principe op diverse scholen van onze stichting worden ingezet, maar vanuit hun benoeming bij SPCO Groene Hart ook ingezet kunnen worden voor vervanging bij andere aangesloten besturen.

 

 

SPCO - Talentontwikkeling leerkrachten