Vacature Leerkracht Flexibele Schil

Hou jij van afwisseling? Ben je een ervaren rot in het vak of ben je een starter en wil je juist ervaring opdoen in verschillende groepen? Bij SPCO Groene Hart kan het!

Als er één plek is waar je groeien en ontwikkelen kan, dan is het wel bij SPCO. Dat geldt niet alleen voor de kinderen op een van onze 13 basisscholen in het Groene Hart, maar óók voor jou als onderwijsprofessional.

Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele groei. Je kunt dus allerlei trainingen en opleidingen volgen op onze kosten.Bovendien gooien we onze inval-leerkrachten niet zomaar in het diepe. We begeleiden je zorgvuldig, waar je ook voor de klas komt te staan.
 

“We gooien je niet zomaar in het diepe, maar begeleiden je zorgvuldig, waar je ook voor de klas komt te staan.”
 

Wat kan je verwachten?

Onze scholen zijn heel verschillend, maar wat je overal tegen zal komen is een ambitieus team waarin je van harte welkom bent. Onze scholen kenmerken zich door een goede, hartelijke sfeer en aandacht voor iedereen.

Als Leerkracht Flexibele Schil zorg jij voor korte en langere vervangingen van groepsleerkrachten die door ziekte of zwangerschap afwezig zijn. Je kunt kiezen uit de oproeppoule groep 1 tot en met 6 of groep 3 tot en met 8.

Wie zoeken we? Wij zoeken een inval-leerkracht die stevig in de schoenen staat. Je moet snel kunnen schakelen en in korte tijd overzicht hebben. Juist daarom verwachten we ook van jou dat je goed kan communiceren en hulp vraagt als je die nodig hebt.

Wat breng je mee?

Uiteraard vragen we van jou een diploma Leerkracht Basisonderwijs. SPCO is een protestants-christelijke stichting voor primair onderwijs en van jou verwachten we dus dat je werkt vanuit de christelijke identiteit.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Uitdagend en afwisselend werk in lange en korte vervangingen
  • Een salaris in salarisschaal LB.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 10,7 vakantieweken per jaar, een eindejaarsuitkering van 8,33% en fiscaal voordeel voor fitness, een fiets of mobile device.
  • Goede begeleiding en meer dan voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Keus tussen een reguliere benoeming met vaste benoemingsomvang (fulltime of parttime) en vaste werkdagen óf alleen invallen als jou dat uitkomt.
  • Bovendien krijg je voorrang op reguliere vacatures.

Klinkt dat goed? Leuk!


Vul ons sollicitatieformulier in vóór 12 april 2024. Heb je vragen of wil je graag eens een kijkje komen nemen? Neem gerust contact op met Marga Zorn, HR. Je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 0348-432334.

Solliciteer direct

...of stuur de link naar je LinkedIn-profiel
...of stuur ons je CV.

SPCO - Talentontwikkeling leerkrachten